Akut bekæmpelse af vandskade

Har du fået en vandskade? Så er det vigtigt at få problemet løst hurtigst muligt. Vedvarende vandskade kan forvolde meget store problemer og resultere i skimmelsvamp, dårligt indeklima, driftstab og ødelagte værdier. Hos Total Skimmelrens har vi mange års erfaring med hurtig og skånsom bekæmpelse af vandskade. Vi råder over moderne udstyr til udbedring af skaderne, så vi kan sikre dig, at alt, hvad der kan reddes bliver reddet.

Skal vi hjælpe dig med at bekæmpe din vandskade? Kontakt os i dag på telefon 70 12 90 90.

Få et langtidsholdbart resultat

Når du tilkalder os i forbindelse med en akut vandskade, leverer vi et langtidsholdbart resultat. Først skal kilden til skaden findes, hvad enten der er tale om rørbrud, stormflod, slukningsvand, byggefugt eller andet. Derefter bekæmper vi vandskaden med opsugning og foretager en effektiv affugtning. Vi kan desuden foretage luft- og fugtmåling, som gør det klart, hvorvidt der er tale om et vedvarende problem eller ej.

Døgnvagt

Det er meget vigtigt, at en vandskade bliver bekæmpet hurtigst muligt, så den ikke når at forvolde mere skade, end den allerede har gjort. Vi har derfor en døgnvagt, du kan kontakte hele døgnet alle ugens syv dage. Har du fået en vandskade, så tag kontakt med det samme på tlf. 70 12 90 90 og hør nærmere om dine muligheder for at komme din vandskade til liv. Hvis du har brug for vores hjælp til at stoppe din vandskade, rykker vi ud med meget kort varsel. Vi tilbyder også skadeservice med døgnvagt på abonnement.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf. 70 12 90 90 eller udfyld vores kontaktformular, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af din vandskade. Uanset omfanget af skaden, kan du med vores hjælp være sikker på, at vi får problemet bekæmpet på den mest hensigtsmæssige måde.

Kontakt os idag