Fugt er bygningens værste fjende

Har du problemer med fugt i din bygning, eller er du i tvivl om, hvorvidt det måtte være tilfældet? Så kontakt Total Skimmelrens. Vi foretager fugtmålinger og tager laboratorieprøver for at kortlægge fugt i både luft og murværk. Hvis det viser sig, at du har fugtproblemer, er det en meget god idé at afhjælpe problemerne hurtigst muligt med eksempelvis en adsorptionsaffugter for at undgå, at der opstår skimmelsvamp, lugtgener eller et skadeligt indeklima.

Vil du høre mere om vores fugtmålinger? Kontakt os på telefon 70 12 90 90.

Fugtbekæmpelse med adsorptionsaffugter

En af de mest anvendte maskiner til fugtbekæmpelse i dag er en adsorptionsaffugter. I modsætning til en klassisk kondensaffugter, som kondenserer fugten og lader vandet løbe ud i en spand eller gennem en slange, fører en adsorptionsaffugter fugten direkte tilbage i naturen uden at kondensere. Netop denne tilgang er særligt velegnet til murværk og ydervægge, men ofte kan en kombination af de to maskiner være den allermest hensigtsmæssige løsning. Alternativt kan man anvende en Multiqube, som egner sig særligt godt til fugt i gulve og på loftet samt i isolerede ydervægge.

Lej en adsorptionsaffugter eller multiqube

Vi udlejer vores adsorptionsaffugter og Multiqube til konkurrencedygtige priser. Vi leverer gerne maskinerne og giver instruktioner til anvendelsen. Ønsker du at få professionelle til at stå for arbejdet, kan vi naturligvis også foretage selve affugtningen på effektiv og skånsom vis. Hos Total Skimmelrens står vi altid klar til at vejlede dig, så vi sikrer, at du anvender den helt rigtige maskine til affugtningen.

Kontakt Total Skimmelrens

Ønsker du at bestille en professionel til at udføre din affugtning? Eller vil du leje en adsorptionsaffugter eller Multiqube? Så kontakt os gerne. Udfyld vores kontaktformular eller ring til 70 12 90 90.

Ønsker du et tilbud?

Har du en opgave, du vil have en pris på, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Prisen for leje af affugter er fra 190,- pr. dag inkl. moms

Kontakt os idag