Fjern lugtskader

Ved næsten alle brand- og vandskader opstår der efterfølgende lugtgener, der kan være meget generende. I forbindelse med sanering efter dødsfald kan den karakteristiske lugt være umulig at opholde sig i. Hos Total Skimmelrens har vi specialiseret os i bekæmpelse af sådanne lugtgener med en ozonbehandling eksempelvis. Vi kan hurtigt og effektivt fjerne lugtgener som følge af brand- og vandskader, og vi reetablerer boliger efter dødsfald og lignende.

Ring til os på telefon 70 12 90 90 og få et tilbud på bekæmpelse af lugtskader ved bl.a. VAPORTEK eller en ozonbehandling.

Bekæmpelse med vaportek

Bekæmpelse af  lugtskader kræver det rette udstyr og ekspertise. Hos Total Skimmelrens har vi mange års erfaring med netop bekæmpelse af lugtskader, og vi råder over flere forskellige maskiner til at klare opgaven. Vi anvender i nogle tilfælde det patenterede system VAPORTEK, der kan bekæmpe problemer som , vand- eller fugtskader, kemikaliespild, forrådnelse, spildevand og meget mere. I andre tilfælde vurderer vi, om det er fordelagtigt at foretage en ozonbehandling.

Hvad er en ozonbehandling?

En ozonbehandling foretages ved, at en maskine producerer en gasart, der ødelægger molekylestrukturen i luften og således eliminerer lugtgener. Denne tilgang er særligt velegnet ved fugt- eller vandskader, samt skimmelsvamp skader, da en ozonbehandling nedbryder aktive skimmelsporer og dermed fungerer som et middel mod levende skimmelsvampsporer.

Kontakt os og få råd og vejledning

Vi står altid klar til at rådgive dig i, hvordan du bedst kommer dine lugtskader til livs. Vi udlejer gerne vores maskiner til bekæmpelsen, og vi vejleder dig i, om den bedste løsning er en VAPORTEK eller ozonbehandling. Derudover er der naturligvis også mulighed for, at vi bekæmper skaden for dig. Så tag endelig kontakt på tlf. 70 12 90 90 og kom dine lugtgener til livs.

Kontakt os idag