Lej en effektiv ozonmaskine

En ozonmaskine bekæmper og fjerner effektivt uønskede lugte. Har du en lugt, som du ikke kan komme af med, så kan en ozonmaskine være løsningen for dig.

Det er specielt genstridige lugte såsom følgende, der er svære at komme af med:

  • Røg
  • Mug
  • Skimmel
  • Lugt efter vandskader/brandskader

Selv efter grundig rengøring kan der være rester af de dårlige lugte. Så ved at leje ozonmaskiner hos os, kan du bekæmpe den dårlige lugt.

Efter endt behandling vil det behandlede område fremstå lugtneutralt og sterilt.

Få råd og vejledning

Når du skal leje ozonmaskine hos os, vejleder vi dig selvfølgelig i hvilken type ozonmaskine der passer bedst til dine behov. Vi tilbyder både OZON 5 og OZON 20, som dækker de fleste behov.

OZON 5 kan klare behandling af større kolonihave- og sommerhuse samt små huse, lejligheder og kældre. Maskinen kan behandle op til 300 m3.

OZON 20 er en større maskine, der kan behandle helt op til 1.200 m3. Den er derfor passende til store arealer som store kontorer og lagerhaller.

Lejeperioden for en ozonmaskine

Ozonmaskiner lejes ud på dagsleje og kan afhentes på vores firma adresse eller sendes mod betaling af fragt. Er der behov for en længere lejeperiode er dette selvfølgelig muligt. Når du skal leje ozonmaskine sørger vi for at give dig en grundig instruktion ved modtagelsen. Sådan sikrer vi, at du kan få det optimale ud af maskinen i lejeperioden.

Det er blandt andet vigtigt, at der ikke er mennesker, dyr eller planter til stede i de rum, der bliver ozonbehandlet. Dette er vigtigt, da ozon er sundhedsskadeligt og vil irritere både øjne, luftveje samt slimhinder.

Er du interesseret i at høre mere om leje af ozonmaskine, eller er du i tvivl, om det er sådan en ozonmaskine, som du skal bruge? Så kontakt os hos Total Skimmelrens og lad os tage en snak. Vi kan kontaktes på telefon 70 12 90 90. Vores dygtige medarbejdere ser frem til at høre fra dig.

Priser for leje af ozonmaskiner fra 300,- ekskl. moms pr. døgn

Lugtbehandling

Ved næsten alle brande og vandskader kan der opstå lugtgener, der er utroligt generende. Hvis du på samme tid døjer eller har døjet med svamp i huset, kan der hænge aktive skimmelsporer i 2 til 3 måneder efter problemet tilsyneladende er bekæmpet. Derfor tilbyder vi at behandle lugten i din ejendom, så lugtgener og skimmelsporer bliver fjernet med en effektiv ozonbehandling. Der er desuden mulighed for at leje maskinen, så du selv kan udføre arbejdet.

Kontakt os idag