Fugtmåling med Total Skimmelrens

Har du problemer med fugt eller svamp i huset, eller er du i tvivl om, hvorvidt det måtte være tilfældet? Hos Total Skimmelrens kortlægger vi hurtigt og effektivt din ejendoms fugtværdier og giver dig et klart billede af, hvorvidt fugten risikerer at forvolde dig langsigtede problemer. Vi har mange års erfaring, og vi anvender moderne måleudstyr, der sikrer en skånsom og præcis fugtmåling.

Skal vi tjekke, om du har fugt eller svamp i huset? Få et tilbud på fugtmåling på telefon 70 12 90 90.

Manglende udluftning

Man kan hurtigt få et problem med fugt i boligen, hvis man ikke lufter ud regelmæssigt. Mennesker afgiver to liter vand om dagen gennem gennem vejrtrækning og huden og bidrager derfor også til fugtniveauet i boligen. Et dårligt indeklima med høj luftfugtighed skaber gode vækstbetingelser for svamp, og det er skadende for mennesker. Derfor bør man huske at lufte ud hver dag. Hvis man har en formodning om, at der kan være svamp i huset, bør man få lavet en fugtmåling.

Hvordan opstår der svamp i huset?

Fugt i huset er den vigtigste forudsætning for, at der kan opstå svamp i huset. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på fugten, hvis du har haft en vandskade eller lignende. Svamp i huset kan være sundhedsskadeligt, og det er derfor en god ide at få foretaget en fugtmåling med det samme, hvis der opstår mistanke om fugt eller svamp i huset.

Hvis du tager kontakt til Total Skimmelrens, så kan vi hjælpe dig med målingen.

Kontakt os idag