Grundig skimmelsvampundersøgelse

Er du i tvivl om, hvorvidt du har skimmelsvamp i din bolig? Så kontakt Total Skimmelrens. Vi tilbyder at udføre en skimmelsvampundersøgelse i din bolig, for derved at klarlægge, om din bolig er ramt af skimmelsvamp eller ej. Vi har stor erfaring med skimmelsvampundersøgelser og efterfølgende effektiv bekæmpelse af problemerne.

Få et uforpligtende tilbud på en skimmelsvamp test i din bolig på telefon 70 12 90 90.

Professionel hjælp

Det kan være svært selv at identificere, hvor skimmelsvampen stammer fra, og det er derfor ofte en god ide at få professionel hjælp. Når vi skal udføre en skimmelsvamptest, foretager vi en grundig gennemgang af boligen og tager de nødvendige prøver. Herefter lægger vi en plan for bekæmpelsen af din skimmelsvamp og udformer et uforpligtende tilbud til dig.

Kan man selv fjerne skimmelsvamp?

Mange vælger selv at fjerne skimmelsvamp, ved at vaske den angrebet overflade af. Problemet med denne metode er, at det ikke er altid, at alt skimmelsvampen er synlig. I disse tilfælde er det dermed kun skimmelsvampen på overfladen, der fjernes, mens det skjulte kan sprede sig yderligere. Hvis man først har problemer med fugtskader, er der en overhængende risiko for, at svampen vender tilbage, også selvom problemet tilsyneladende er løst. Det, at sikre sig mod fremtidige fugtskader er ikke altid nogen helt enkelt opgave, og derfor kan det være en god ide at få professionel hjælp til din skimmelsvampbekæmpelse ved at få lavet en skimmelsvampundersøgelse.

Bestil en skimmelsvampundersøgelse

Ønsker du at få undersøgt, om du har skimmelsvamp i din bolig? Så bestil en skimmelsvampundersøgelse på telefon 70 12 90 90. Vi er meget fleksible, og vi kommer derfor gerne hurtigt ud og foretager testen, efter vi har modtaget din henvendelse.

Kontakt os idag