Effektiv behandling af skimmelsvamp og fugt

Har du mistanke om, at du har skimmelsvamp i din bolig eller virksomhed, eller er problemet allerede opstået? Hos Total Skimmelrens er vi specialister i skimmelsanering og affugtning. Vi klarer alle fugtproblemer og sørger for ordentlig behandling af skimmelsvamp i private boliger såvel som erhvervsejendomme.

Vi har mere end 20 års erfaring med bekæmpelse og behandling af skimmelsvamp og fugtproblemer.

Kontakt os i dag på telefon 70 12 90 90. Vi kommer gerne og sanerer din bolig eller bygning.

Vi klarer skimmelsaneringen for dig

Vi kan hjælpe med en bred vifte af opgaver inden for behandling af skimmelsvamp og fugt. Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

  • Rådgivning og anvisning af løsninger inden for skimmelsvampe-bekæmpelse
  • Besigtigelse og indsamling af laboratorieprøver i form af kontaktaftryk, støvprøver og materialeprøver mm.
  • Skimmelsanering i form af afrensning og udbedring med de nyeste metoder
  • Affugtning
  • Bekæmpelse af lugtgener og skimmelsporer

Efter vi er færdige med skimmelsaneringen, efterlader vi ikke blot et afrenset og skimmelfrit resultat, men vi sikrer os også, at du ikke kommer til at opleve lignende problemer i fremtiden.

Fjern skimmelsvamp én gang for alle

Når du tilkalder os, kommer vi hurtigt ud og kortlægger problemerne. Vi udfører fugtmålinger og indsamler laboratorieprøver, hvis det findes nødvendigt. Vi lægger en plan for din skimmelsanering og giver dig et samlet uforpligtende tilbud. Herefter skal lokalet eller bygningen afskærmes, hvorefter vi fjerner det skimmelramte materiale eller afrenser det ved hjælp af kemisk eller mekanisk bearbejdning. Med vores indsats og ekspertise kan du være tryg ved, at vi kommer skimmelproblemerne til livs én gang for alle.

I tvivl om boligen har skimmel?

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud på skimmelsanering. Tag endelig kontakt på telefon 70 12 90 90 og få behandling af skimmelsvamp i din bolig eller virksomhed.

Kontakt os idag