Effektiv affugtning

Fugt er bygningernes værste fjende. Hvis der er fugt i bygningens murværk, loft eller i gulvene, er der stor risiko for, at der opstår skimmelsvamp. Det kan derfor være en meget god ide at få foretaget en professionel affugtning, inden skaden sker. Hos Total Skimmelrens har vi mere end 20 års erfaring med at foretage effektive affugtninger med moderne udstyr.

Ring til os i dag på telefon 70 12 90 90 og få et tilbud på affugtning eller en affugter til leje.

Hvordan kan vi hjælpe dig med affugtning?

Vi kan foretage en præventiv affugtning, som modvirker, at der opstår fremtidige skader. Hvis der allerede er gået fugt i murværket, eller hvis kælderen er oversvømmet, kommer vi naturligvis også ud og løser de problemer. Vores mange år inden for branchen betyder, at vi kan løse stort ser alle opgaver inden for affugtning.

Affugter til leje

Hvis du ønsker selv at fjerne fugten i din bygning, er der mulighed for at leje moderne affugtning udstyr hos os. Vi råder over disse tidssvarende maskiner til affugtning:

  • Kondensaffugter – maskinen kondenserer fugten, så vandet kan løbe ud i en spand eller igennem en slange til afløb.
  • Adsorptionsaffugter – maskinen trækker fugten direkte ud i naturen igen.
  • Den meget effektive multiqube – er særdeles velegnet til affugtning af hulmursisolering. Maskinen er en mellemting mellem en kondens og en adsorptionsaffugter, og vi oplever, at den er i stand til at redde lofter og gulve i mere end 90% af alle tilfælde, hvis der handles så snart skaden er sket.

De forskellige maskiner egner sig naturligvis bedst til forskellige formål, og vi står derfor altid klar til at vejlede dig, så du kan komme fugten til livs med den helt rigtige affugtning.

Få et uforpligtende tilbud på affugtning

Du er velkommen til at kontakte os for indhentning af et uforpligtende tilbud på din opgave inden for affugtning. Vores medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse og finde den løsning, der er den bedste for din opgave. Kontakt os også, hvis du ønsker at leje en affugter.

Prisen for leje af affugter er fra 190,- pr. dag inkl. moms

Kontakt os idag